... و آنالوگ ها. برند: fic. پتاسیم سوربات، نمک پتاسیمی، اسید سوربیک می باشد ، این نمک سفید رنگ بسیار حلال در آب می باشد .. . تهران سعادت اباد،بلوار فرحزادی نرسیده به میدان کتاب ۱۸ متری مطهری کوچه ...
... پاکلوبوترازول، براسینولید و سایکوسل (CCC) در گریدهای تجاری و آزمایشگاهی در وزنهای مختلف به همراه حلال رایگان توسط شرکت زیست آزما. شرکت آزمایشگاهی ، شیمیایی ، بیوتکنولوژی و تحقیقاتی زیست آزما وارد ...
... دی اتیلن گلایکول (DEG). دی اتیلن گلایکول ترکیبی آلی، شفاف، نمگیر و بی بو است. این ماده با آب و حلال های آلی امتزاج پذیر است. دی اتیلن گلایکول دارای دو گروه اتیلن است که بوسیله یک اتم اکسیژن به ...
تولید و فروش چربی زدا و حلال رسوبات هیدروکربنی . حلال 40-0 :. یک چربی زدای بسبار قوی برای حل کردن و پاک کردن انواع چربی های هیدروکربنی است. همچنین می تواند پلیسه های خشک شده بر روی انواع سطوح را بدون ...
.... پره همزن صنعتی. تجهیزات قنادی صنعتی. تجهیزات کارخانه داروسازی. تولید چسب چوب. تولید چسب سیلیکونی. حلال لاستیک بوتیل. خرده لاستیک. خرید دستگاه میکسر صنعتی. خرید میکسر. خرید میکسر محک. خط تولید چسب ...
گلیسیرین مایعی شفاف بی رنگ ، بی بو و جاذب رطوب است که به عنوان حلال استفاده میشود .. کاربر گلیسیرول در محصولات آرایشی و بهداشتی بعنوان مرطوب کننده است .. گلیسیرین باعث جذب رطوبت در سطح پوست می شود . ...
... R105. تیتان 5566. تیتان 2220. تیتان R868. تیتان SR236. تیتان R996. تیتان A1. پیگمنت در تمامی کدها. حلال ها شامل :فنول (فنل) ، استون ، تولوئن ، سود مایع ، حلال 402 ، MEG ، مونومر استایرن (استایرن). ...
... و بهداشتی بافتی نرم و احساس خوشایندی را به همراه دارد.. این ماده قابلیت ترکیب پذیری با اکثریت حلال ها، . آلفا هیدروکسی اسید ها (AHA) ، ضد آفتاب ها و رنگدانه ها را دارد و در محدوده وسیعی از PH ...
... ای از محصولات زیبایی است.. این ماده در واقع یک نرم کننده است که به راحتی جذب پوست می شود. به عنوان حلال و جزء پایه در بسیاری از موادی که به صورت موضعی استفاده . می شوند به کار می رود.. ایزوپروپیل ...
... و بهداشتی بافتی نرم و احساس خوشایندی را به همراه دارد.. این ماده قابلیت ترکیب پذیری با اکثریت حلال ها، . آلفا هیدروکسی اسید ها (AHA) ، ضد آفتاب ها و رنگدانه ها را دارد و در محدوده وسیعی از PH ...
... جذب می کند و رطوبت را در پوست حفظ می کند. به دلیل ساختاری که دارد حتی می تواند مانند آب به عنوان حلال نیز عمل کند.. گلیسیرین یک مرطوب کننده طبیعی است که در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود ...
... ای از محصولات زیبایی است.. این ماده در واقع یک نرم کننده است که به راحتی جذب پوست می شود. به عنوان حلال جزء پایه در بسیاری از موادی که به صورت موضعی استفاده . می شوند، به کار می رود.. وجود این ماده ...
... و جزئی. . برچسب: مرطوب کننده ها و نرم کننده ها. دسته: ترکیبات کرم پودرها،ترکیبات پنکک ها،چسب ها و حلال ها. . ایزوپروپیل میریسات یا IPM در بسیاری از. فراورده های آرایشی و بهداشتی که قابلیت جذب ...
.... برند رهاورد تامین ایرانیان. پک های 20 کیلوگرمی . فروش به صورت عمده و جزئی. . دسته: چسب ها و حلال ها، غلضت دهنده ها. . پلی وینیل پرولیدون یا PVPK90 که با نام . پلی ویدون نیز شناخته می شود،. ...
... ون وی چین. پک های 25 کیلوگرمی. فروش به صورت عمده و خرد. . پلی وینیل الکل (PVA) یک پلیمر آب رسان و حلال در آب است که در بسیاری از صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.. این پلیمر از وینیل الکل ...
... عمده و خرد . . *** دسته:ترکیبات کرم های دست و صورت،. ترکیبات مایع دستشویی و شامپو ها،چسب ها و . حلال ها،مرطوب کننده ها و نرم کننده ها. *** برچسب: مرطوب کننده محصولات پوستی. *** کاربرد: گلیسیرین ...
... های 1kg به بالا موجود و قابل تهیه است.. . *** دسته: ترکیبات پنکک ها،. ترکیبات کرم پودر ها،چسب ها و حلال ها،. مرطوب کننده ها و حلال ها. *** برچسب: نرم کننده و مرطوب کننده های محصولات مراقبت از پوست و ...
... در مجوعه سالار شیمی گستر از بسته بندی های 1Kg به بالا موجود و قابل تهیه است.. . *** دسته: چسب ها و حلال ها، . مرطوب کننده ها و نرم کننده ها. *** برچسب: نرم کننده و مرطوب کننده های محصولات مراقبت از ...
بوتیل هیدروکسی تولوئن [BHT], . ،(Butyl hydroxy toluene). یک آنتی اکسیدان آلی محلول در چربی و حلال های غیر قطبی می باشد.. بوتیل هیدروکسی تولوئن به لایه محافظ خارجی سلول های ویروسی آسیب می رساند این ...
... ادکلن مورد استفاده قرار بگیرد.. فنوکسی اتانول نوعی نگهدارنده. (ضد باکتری و ضد ویروس) است و یکی از حلال های . پر کاربرد در صنعت می باشد.. مهمترین ویژگی این ماده خاصیت نگه دارندگی و. تثبیت کنندگی آن ...
... مایع روغنی،بی رنگ و کمی چسبناک است که این ماده را با رایحه گل رز توصیف می کنند.. فنوکسی اتانول حلال است و در آب نیز حل می شود.. این ماده جزو خانواده اتر هاست و به عنوان ماده نگهدارنده در محصولات ...
... پیرولیدون یا PVP K90 یک پلیمر محلول در آب است.. این ماده به صورت پودر سفید بدون بو و یک پلیمر حلال در آب می باشد.. PVP K90 در لوازم آرایشی و بهداشتی و شوینده ها به کار می رود.. این ماده دارای ...
... عمل می کند. قدرت غلیظ کننگی خوبی در محیط آبی دارد و انواع فاز چرب را تثبیت و امولسیون می کند.. با حلال ها، AHA ها،فیلتر های ضد آفتاب و رنگدانه های ضد آفتاب و غیره سازگار است، بافتی صاف، براق، نرم ...
... تا روغن ها و ویتامین های محلول در روغن را به طور موثر امولسیون و حل کند.. می توان از آن به عنوان حلال برای این مواد استفاده کرد که به ایجاد امولسیون های پایدار و بهبود پراکندگی مواد فعال کمک می ...
پروتئین کراتین هیدرولیز شده: این ماده مایعی کهربایی رنگ و حلال در آب است که از مو،پر.پشم و ناخن حیوانات به دست می آید.. کراتین هیدرولیز شده سرشار از ماده سیستئین است.. این ماده که جزع مرطوب کننده ها ...
... می باشد که در هیدروکربن ها و اتانول 96% محلول و در آب نامحلول است. . روغن پارافین به عنوان یک حلال روغنی باعث نفوذ و پخش پذیری در محصولات آرایشی و بهداشتی می شود
... شیمیایی بصورت عمده و یا دربسته های کوچک در صنایع غذایی، صنعتی، آرایشی و بهداشتی، شوینده، انواع حلال ها و اسانس ها با بهترین قیمت وکیفیت بدون واسطه. شرکت زیست آزما با در اختیار داشتن انبارهای ...
... آب مقطرگیری آزمایشگاهی هدایت الکتریکی کمتر از ۱ میکروزیمنس دارد.. کاربردهای آب مقطر. • بهعنوان حلال. • برای تهیه محلول و نمونههای شاهد. • جهت تهیه نمونههای استاندارد جهت کالیبراسیون. • تمیز ...